Műanyag bejárati ajtó

 

Amennyiben a bejárati ajtó is műanyagból készül otthonában, mindenképpen figyelembe kell venni, hogy a műanyag bejárati ajtó az egyik legnagyobb igénybevételnek kitett nyílászáró, ahol nem csak az esztétika, de a biztonság is nagyon fontos. A műanyag bejárati ajtók ugyanolyan technológiával és anyagból készülnek, mint a műanyag ablakok. A profil ugyanúgy UV álló, mely acélmerevítéssel van ellátva és még sarokmerevítést is kap a nagyobb stabilitás elérése érdekében.

A műanyag bejárati ajtók rengeteg pozitív tulajdonságot hordoznak magukban, remek hang- és hőszigetelő képességűek, alacsony az U értékük, tisztításuk egyszerű, színtartóak és UV állóak, magas az élettartamuk, a színválasztékuk széles skálán mozog.

A bejárati ajtók alapesetben 5 pontos kilincsműködtetésű zárral, hőhídmentes alumínium küszöbbel, a megrendelő által kiválasztott színben és üvegezéssel készülnek.

A bejárati ajtókhoz felülvilágítót is lehet kérni, akár kétszárnyú ajtó esetében is. Amennyiben üveges változatot szeretne, argon gáztöltésű hőszigetelt üvegezéssel is kaphatóak.        A teljes bejárati ajtó panel kinálatunk ITT található!


  • Legalább öt záródási pontú szerkezet.
  • Remek hang- és hőszigetelési képesség.
  • Magas élettartam, színtartóság és UV állóság.